Kapalı Pazarın Çatışı Çöktü - Son Dakika
Güncel

Kapalı Pazarın Çatışı Çöktü

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesinde faaliyet gösteren kapalı pazar alanı yoğun kar yağışına dayanamadı.

05.02.2012 12:41

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesinde faaliyet gösteren kapalı pazar alanı yoğun kar yağışına dayanamadı. Yaklaşık bir hafta boyunca etkili olan kar yağışı kapalı pazar alanının plastik çatısını çökertirken demir iskelelerini de yıktı. Vatandaşlar ve pazarcı esnafı, duruma tepki gösterirek yetkililerden yardım istedi.

Yaklaşık 1 hafta boyunca yoğun kar yağışı altında kalan İstanbul'da zararın boyutları ortaya çıkmaya başladı. Gaziosmanpaşa Karadeniz mahallesinde faaliyet gösteren kapalı pazar alanı yoğun kar yağışına dayanamadı. Etkili kar yağışı kapalı pazar alanının plastik çatısını çökertti. Demir iskelelerin de yıkıldığı pazar alanında esnaflar, tezgahlarını kendi çadırları ile korumaya çalıştı.

Belediyeye haber vermelerine rağmen henüz kendileri ile ilgilenen bir yetkilinin olmadığını iddia eden pazarcı esnafı ise oldukça kızgın. Geçtiğimiz cuma günü çatının çöktüğünü belirten esnaf, "Belediye bu çatının yapımı için trilyonlarca para topladı. Toplanan paraların karşılığı bu mudur. Halimiz ortada burada birinin başına bir demir düşse bunun hesabını kim verecek" diyerek tepkilerini gösterdi.

Pazar alanında bir tuvalet dahi bulunmadığını belirten esnaf, "Burada bayan pazarcılarda var. Tuvalete gitmek isteseler kahveye gitmek zorunda kalıyorlar. Lütfen yetkililer bu pazarla ilgilensin" dediler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kapalı Pazarın Çatışı Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement