Kar Yağdı, Hastaneler Boş Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kar Yağdı, Hastaneler Boş Kaldı

01.02.2012 13:33

İstanbul'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle, her zaman yoğun olan Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün boş kaldı.

İstanbul'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle, her zaman yoğun olan Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün boş kaldı.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı tüm kenti, esir altına aldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok vatandaş dışarı çıkamazken, hastaların da imdadına ambulanslar yetişti. Bazı vatandaşlar hastaneye ambulanslarla gelirken, her zaman tıka basa dolu olan Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin geçen günlere oranla çok daha boş olduğu görüldü.

Trafiğin yoğun olduğunu belirten ambulans şoförü, "Şu anda biz Sultançiftliği'nden geliyoruz. Trafik o kadar yoğun ki hastaların gelmesine imkan yok. Şu anda her taraf dolu" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kar Yağdı, Hastaneler Boş Kaldı - Son Dakika


Advertisement