Karabalık'tan Cengiz Topel Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Karabalık'tan Cengiz Topel Ziyareti

Karabalık\'tan Cengiz Topel Ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı, geçtiğimiz yılsonunda hizmete giren Cengiz Topel Havalimanı ziyaret etti.

10.05.2012 13:38  Güncelleme: 16:36

Cengiz Topel Havalimanı'nda ki ziyaretinde Başkan Karabalık, Havalimanı Müdürü Hakan Çelik ve Havalimanı Şube Müdürü Cabir Yeşiltaş'ı ziyaret ederek sohbet etti.

Kartepe'nin hava ulaşımında dünyaya açılan kapısı olan Cengiz Topel Havalimanı ilçenin de tanıtımında ayrı bir yer edindi. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, bu önemli yatırımın başında bulunan kişilere ziyarette bulundu. Cengiz Topel Havalimanı girişinde yeni müdür Hakan Çelik tarafından karşılanan Başkan Karabalık, havalimanı çalışanları ile de ayaküstü sohbet etti.

Bursa Yenişehir Havalimanı Müdür Yardımcılığı görevinden Cengiz Topel Havalimanı Müdürü olarak göreve atanan Çelik'e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Karabalık, yeni müdürün tecrübesi ile başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını ifade etti. Cengiz Topel Havalimanı kuruluşunda görev yapan müdür vekili Ömer İnce'nin İstanbul Atatürk Havalimanı'na atanması ardından Cengiz Topel Havalimanı Müdürü olarak göreve başlayan 1977 doğumlu evli bir çocuk babası Çelik de başkanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Cengiz Topel Havalimanı'nda ki ziyaretlerini Emniyet Şube Müdürü Cabir Yeşiltaş'ı da ziyaret ederek sürdürdü. Başkan Şükrü Karabalık, güvenlik güçlerine duyduğu güveni ifade ettiği ziyaretinde Yeşiltaş ile çay içip sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık'tan Cengiz Topel Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement