Karabük Köylüler, Anne ve Oğlunun Öldüğü Yolu Ulaşıma Kapattı - Son Dakika
Güncel

Karabük Köylüler, Anne ve Oğlunun Öldüğü Yolu Ulaşıma Kapattı

Karabük Köylüler, Anne ve Oğlunun Öldüğü Yolu Ulaşıma Kapattı

Köylüler, anne ve oğlunun öldüğü yolu ulaşıma kapattı KARABÜK'te, dün 30 yaşındaki Serpil Gergen ve 9 yaşındaki oğlu Muhammet Can Gergen'in otomobilin çarpması sonucu öldüğü D-755 Karayolu, köylüler tarafından ulaşıma kapatıldı.

17.07.2015 18:13

Köylüler, anne ve oğlunun öldüğü yolu ulaşıma kapattı

KARABÜK'te, dün 30 yaşındaki Serpil Gergen ve 9 yaşındaki oğlu Muhammet Can Gergen'in otomobilin çarpması sonucu öldüğü D-755 Karayolu, köylüler tarafından ulaşıma kapatıldı. Yol, Vali Yardımcısı Abdullah Acar'ın üst geçit sözü vermesiyle 2 saat sonra açıldı.

Karabük'ten Ankara ve İstanbul yönüne giderken kullanılan D-755 Karayolu'nun Cumayanı Köyü mevkisinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada anne ve oğlu, orta refüjde beklerken kontrolden çıkan otomobilin çarpması sonucu öldü. 5 bin nüfuslu Cumayanı'nda oturanlar, kazanın meydana geldiği yerde yolu çöp konteynerleri, demir korkuluklar ve taşlarla barikat kurarak çift yönlü ulaşıma kapattı. Kalabalık, barikatın arkasına geçip beklerken iki yönde de uzun araç konvoyu oluştu. Bazı sürücüler, yan yoldan geçmek istedi. Köylüler, araçlara taş atınca sürücüler geri döndü. Köylüleri jandarma ikna etmeye çalıştı.

VALİ YARDIMCISI SÖZ VERDİ, YOL AÇILDI

Daha önce de kazaların meydana geldiği yola üst geçit yapılmasını isteyen köylüler, Vali gelmeden yolu açmayacaklarını söyledi. Bunun üzerine Vali Yardımcısı Abdullah Acar geldi. Vali Yardımcısı Acar, yola üst geçit yapılması ve trafik işaretlerinin konulması konusunda söz verdi. Köylüler de yaklaşık 2 saat yolu ulaşıma açtı.

Açıklama yapan Vali Yardımcısı Acar, "Köylüler haklı olarak tepkilerini gösterdiler. Yolda alınması gereken ne önlem varsa bunları hukuki yönden alacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük Köylüler, Anne ve Oğlunun Öldüğü Yolu Ulaşıma Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement