Karabükspor-Beşiktaş Maçının Ardından - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Karabükspor-Beşiktaş Maçının Ardından

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Karabükspor-Beşiktaş Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz: "Oynadığımız Futbolun Karşılığı Bu Olmamalıydı"

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLDİZ: "OYNADIĞIMIZ FUTBOLUN KARŞILIĞI BU OLMAMALIYDI"

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ SCHUSTER: "MAÇIN SONLARINDA KALİTE FARKIYLA GOLLER GELDİ"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ı zorladık. Kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Beşiktaş karşısında yakaladığınız fırsatları değerlendireceksiniz. İkinci yarıya iyi başladık. Risk aldığımız dönemlerde beraberliği yakalayabilirdik. Ancak maçın kırılma anları oldu. Oynadığımız futbolun karşılığı bu olmamalıydı. Bundan sonra daha dikkatli olacağız" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster ise, "Zor maç oldu. Komplike bir maç oldu. Rakip bizi çok zorladı. Maçın sonlarında kalite farkıyla goller geldi. Mutluyuz, Karabük çok iyi bir takım. Emenike bize çok sorun çıkarttı. Hem güç, hem de sürati ile bizi yıprattı. İlk yarı defansta agresif olamadık. Bu yüzden çok pozisyon verdik" diye konuştu.

"Avrupa ve Türkiye'de farklı kazandınız, farklı kazanmanıza rağmen çok pozisyon veriyorsunuz" soru üzerine Schuster, şöyle konuştu:

"Sahalar çok kötü. Hem bugün oynadığımız saha, hem de bizim sahamız bize karşı geliyor. Top oynamak isteyen bir takımız, saha koşulları bize sıkıntı çıkartıyor. Dediğim gibi bugün defansta agresif oynayamadık, bu yüzden rakibimiz sorun çıkarttı."

2 gol atan Nobre ise, "Karşılaşmaya gol yiyerek başladık. Önemli olan maçı çevirmekti. Sakinlikle maçı çevirmesini bildik, mutluyuz" dedi. "Geçtiğimiz sezon performansın iyi değildi, bu sezon beklentiler çok farklı" sorusunu Nobre, "Benim de beklentilerim çok fazla. Gollerle geri dönmek istiyordum. Bugün 2 gol attım, çok mutluyum. İlk onbir de daha çok yer almam lazım" diye cevapladı.

İbrahim Toraman da, "İyi başlayamadık. İlk yarı gol yememize rağmen, toparlanıp öne geçtik. Kötü başladığımız maçı iyi bitirdik. Eksiklerimiz var, zamanla kapatacağız, çalışıyoruz. Ofansif bir takım olduğumuz için zaman zaman pozisyon veriyoruz. Önümüzdeki maçlarda takımımız daha iyi olacak" diye konuştu.

Kardemir Karabüksporlu Yasin Avcı ise, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Golü bulduktan sonra farkı açabilirdik. Duran toplardan 2 gol yedik. Beşiktaş'a karşı bu kadar çok pozisyona giriyorsak atmamız lazımdı. İkinci yarı da iyi başladık. Risk aldığımız dönemlerde beraberliği yakalayabilirdik, penaltıdan sonra oyundan koptuk. Lige verilecek arayı iyi değerlendirip, önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Kaynak: DHA