Karakeçili'de Mevlid-i Nebi Konferansı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Karakeçili'de Mevlid-i Nebi Konferansı Düzenlendi

Karakeçili\'de Mevlid-i Nebi Konferansı Düzenlendi

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında 'Peygamberimiz, İman ve İstikamet' konulu bir konferans düzenlendi. Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve Diyanet İşleri Başkanlığı İhtisas ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı Eşref Görgülü'nün konuşmasıyla devam etti. Görgülü, Müslümanların Hz. Muhammed'i örnek alması gerektiğini vurgulayarak, Kur'an ve sünnetin doğru yolu gösterdiğini belirtti. Program, dua ve ikramın ardından sona erdi ve Kaymakam, müftüler, din görevlileri ve vatandaşlar da katıldı.

04.10.2023 17:21

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

İlçe merkezindeki program, Ankara Kocatepe Cami Müezzini İbrahim Çakıllı'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı İhtisas ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı Eşref Görgülü, konferansta, Müslüman'ın rol model olarak her yönüyle Hz. Muhammed'i örnek alması gerektiğini söyledi.

Kur'an-ı Kerim'in Müslümanların haritası, Peygamberin de pusulası olduğunu vurgulayan Görgülü, "Doğru yola ulaşmak için Kur'an ve sünnet ne emrediyorsa onu yapmalıyız. İnsanlık, istikameti Hz. Muhammed'den öğrendi." dedi.

Kaside ve ilahilerin okunduğu program, dua ve ikramın ardından sona erdi.

Programa, Kaymakam Ali Can Uludağ, ilçe müftüleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karakeçili'de Mevlid-i Nebi Konferansı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement