Karaman Belediyesi Şehri Nakış Nakış İşledi - Son Dakika
Güncel

Karaman Belediyesi Şehri Nakış Nakış İşledi

Karaman Belediyesi Şehri Nakış Nakış İşledi

Karaman Belediyesi, özellikle 2013 yılında göstermiş olduğu yüksek performansla tarihi bir çalışma dönemi yaşadı.

31.10.2013 09:49  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Belediyesi, özellikle 2013 yılında göstermiş olduğu yüksek performansla tarihi bir çalışma dönemi yaşadı. Gözle görünür bir şekilde değişim yaşayan Karaman'da belediyenin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

2009 yılında bu yana geçen 4 buçuk yıllık süre içerisinde, gerek modern şehircilik anlamında, gerekse vatandaş odaklı sosyal belediyecilik anlamında büyük bir çalışma sergileyen Karaman Belediyesi, adeta Karaman'ı nakış nakış işledi.

"Bu Daha Başlangıç"

Göreve geldiği günden bu yana, Karaman'a adeta çağ atlatan, modern bir şehir görünümüne kavuşturan, birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu:

"Karaman için daha söyleyecek çok sözümüz var. Son 4 buçuk yılda gerçekleştirdiğimiz projeler sadece başlangıç" dedi.

"Söz Verdiğimiz Her Şeyi Yaptık"

2009 yerel seçimleri öncesinde, seçim beyannamesinde belirtilen projelerin tamamının hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Uğurlu şunları kaydetti: "Göreve gelmeden önce, hükümetimizin yerel yönetimler anlayışı ilkeleri doğrultusunda bir dizi programlar hazırladık. Son 4 buçuk yılda bu programları bir bir hayata geçirdik. Hatta seçim beyannamemizde belirttiğimiz programlardan daha fazlasını yapmak sureti ile Karamanımızı daha modern bir şehir haline geldi" dedi.

"Enerjimizi ve Gücümüzü Milletimizden Alıyoruz"

"Karaman Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda ve daha huzurlu bir kentte yaşam sürmeleri için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam ediyoruz" diyen Başkan Uğurlu: "Karaman'ın artık ihtiyacına cevap veremeyen başta alt yapı olmak üzere bütün alanları temelden ele aldık. Şehir temizliğine son derece önem verdik ki, bunun sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye de en temiz üç şehir arasına girdik" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karaman Belediyesi Şehri Nakış Nakış İşledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement