Karaman'da Valilik Tarafından Bayramlaşma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Karaman'da Valilik Tarafından Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Karaman\'da Valilik Tarafından Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılanları tebrik etti. Akkoyun, bayramların hoşgörüyle dolu ve herkesin neşeyle kutladığı günler olduğunu belirtti. Programa Vali Akkoyun'un yanı sıra Karaman Belediye Başkanı, milletvekilleri, il jandarma komutanı, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı. Akkoyun ve beraberindekiler, hastane, itfaiye, çağrı merkezi, huzurevi, polis ve jandarma trafik noktalarında görev yapan personeli ziyaret ederek bayramlaştı.

28.06.2023 16:44  Güncelleme: 17:11

Karaman'da Valilik tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Vali Tuncay Akkoyun, polisevinde düzenlenen programa katılanların bayramını tebrik etti.

Bayramların, yüreklerin hoşgörüyle dolduğu ve küçükten büyüğe herkesin kalbinin neşeyle attığı günler olduğunu aktaran Akkoyun, " Herkesin bayramını kutluyorum. Sakin bir bayram geçiriyoruz. Tüm tedbirler alındı. Her anımızı bayram bilinciyle yaşayarak, birliğimizin ve muhabbetimizin baki olmasını temenni ediyorum." dedi.

Bayramlaşmaya Akkoyun'un yanı sıra Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, AK Parti Karaman milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ile Osman Sağlam, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri, il müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Akkoyun ve beraberindekiler daha sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi, itfaiye, 112 çağrı merkezi, huzurevi, polis ile jandarma trafik uygulama noktalarında görev yapan personeli ziyaret ederek bayramlaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karaman'da Valilik Tarafından Bayramlaşma Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement