Karaman Terörü Protesto Etmek İçin Bir Araya Gelen Grup Arasında Kavga: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Karaman Terörü Protesto Etmek İçin Bir Araya Gelen Grup Arasında Kavga: 5 Yaralı

Karaman Terörü Protesto Etmek İçin Bir Araya Gelen Grup Arasında Kavga: 5 Yaralı

Terörü protesto etmek için bir araya gelen grup arasında kavga: 5 yaralı KARAMAN'da terörü protesto yürüyüşü organizasyonu için bir araya gelen grup arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.

12.09.2015 15:11

Terörü protesto etmek için bir araya gelen grup arasında kavga: 5 yaralı

KARAMAN'da terörü protesto yürüyüşü organizasyonu için bir araya gelen grup arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.

Olay, saat 23.30 sıralarında merkeze bağlı Akçaşehir Beldesi'nde meydana geldi. Beldede 12 Eylül Cumartesi günü yapılması beklenen terörü protesto yürüyüşü organizasyonu için bir araya gelen bir grup arasında iddiaya göre siyasi konular üzerinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 45 yaşındaki Rıza Yıldırım arkadaşlarının yanından ayrıldı. Bir süre sonra elinde av tüfeği ile geri dönen Yıldırım, Ramazan Sarıbaş (45), Hanifi Gökyer (41), Cemil Yıldırım (38), Bülent Çekmen (42) ve 47 yaşındaki Veyis Yıldırım'a ateş ederek yaraladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken jandarma şüpheli Rıza Yıldırım'ı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman Terörü Protesto Etmek İçin Bir Araya Gelen Grup Arasında Kavga: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement