Karamürsel ve Kandıra'da 9 Plaja Mavi Bayrak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karamürsel ve Kandıra'da 9 Plaja Mavi Bayrak

Karamürsel ve Kandıra\'da 9 Plaja Mavi Bayrak
25.05.2026 09:23

Kocaeli'deki 9 plaj, mavi bayrak alarak yaz sezonunda kaliteli yüzme alanları sunacak.

Kocaeli'nin Karamürsel ve Kandıra ilçelerindeki 9 plajda "mavi bayrak" dalgalanacak.

Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre, Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 9 plaj, çevre standartları, su kalitesi, güvenlik ve hizmet altyapısı gibi kriterleri başarıyla geçerek "mavi bayrak" ünvanını korudu.

Yaz sezonunda bölgenin en çok tercih edilen sahilleri, bu ödülle bir kez daha kalitesini tescilledi.

Karamürsel'de Altınkemer, Ereğli Kumyalı, Kandıra'da Cebeci, Kerpe, Bağırganlı, Kumcağız, Kovanağzı, Seyrek ve Miço plajları, bu yaz sezonunda da insanlara güvenli, temiz, sağlıklı yüzme alanları sunacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karamürsel ve Kandıra'da 9 Plaja Mavi Bayrak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement