Karateci Kız Göksu Menteşe'ye Birincilikle Döndü - Son Dakika
Güncel

Karateci Kız Göksu Menteşe'ye Birincilikle Döndü

Karateci Kız Göksu Menteşe\'ye Birincilikle Döndü

Menteşe Belediyesi Karete Takımı sporcusu Göksu Çelik İstanbul'da yapılan uluslararası Turkish Open Karate Şampiyonası Yıldızlar Kategorisinden birinci olarak döndü.

21.12.2017 15:03


Şampiyon sporcuyu tebrik eden Başkan Gümüş, "Göksu ulusal ve uluslararası platformlarda hem belediyemizi hem de Menteşemizi en şekilde temsil ederek bizleri gururlandırıyor." dedi.

24 Ülkeden 1500 Sporcunun katıldığı Uluslararası Turkish Open Karate Şampiyonası Yıldızlar Kategorisinde birinci olan Göksu Çelik'i makamında kabul eden Başkan Gümüş, "Belediyemizin karete takımı sporcusu olan Göksu, küçük yaşına rağmen elde ettiği başarılar bizleri ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında en iyi şekilde temsil ediyor. O'nun bu başarısı bizleri de mutlu ediyor. Ümit ediyorum ki milli takımlar düzeyine gelerek, sadece bizleri değil ülkemizi de en iyi şekilde temsil edeceği zamanlar gelecektir. Göksu'yu, Antrenörünü ve elbette ona her zaman destek olan ailesini kutluyorum. Bizlerde Menteşe Belediyesi olarak bugüne kadar vermiş olduğumuz desteği sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karateci Kız Göksu Menteşe'ye Birincilikle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement