Kardemir Karabükspor Maçının Ardından - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kardemir Karabükspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor Maçının Ardından
16.02.2013 23:39

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Türkiye'nin en iyi kontratak oynayan takımına karşı oynadıklarını söyleyerek, Sadece 88'inci dakikada bir pozisyon vardı.

Medıcal PARK ANTALYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZDİLEK OLAYLARI KAMUOYU YORUMLASIN

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL MEHMET HOCA'YI KUTLUYORUM

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Türkiye'nin en iyi kontratak oynayan takımına karşı oynadıklarını söyleyerek, Sadece 88'inci dakikada bir pozisyon vardı. Ama kullanamadık. Maç içerisinde çok pozisyon bulduk. Mücadele anlamında geçen hafta geride kalmıştık. Kendimizi yeniden hatırladık. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum dedi.

Yaşanan saha içi ve saha dışı olayları hakkındaki görüşlerinin sorulması üzerine Mehmet Özdilek, yaşanan olayların yorumunu kamuoyunun yapmasını istedi.

BAKKAL MEHMET HOCA'YI KUTLUYORUM

Kardemir DÇ. Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise sözlerine hakemi kutlayarak başladı. Bakkal, Hakemi tebrik ediyorum. Yürekli bir maç yönetti. İnşallah böyle devam eder. İlk yarı Antalyaspor'un baskısı ile geçti. Mehmet hocayı tebrik ediyorum. Sezon başından beri yaptığı çıkış nedeniyle kutluyorum. Karşılaşmanın ikinci yarısında biraz daha yürekli oynadık. Antalya gibi güçlü bir deplasmandan puan almak önemli diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor Maçının Ardından - Son Dakika


Advertisement