Kardemir Karabükspor ? Şanlıurfaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor ? Şanlıurfaspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor ? Şanlıurfaspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor ? Şanlıurfaspor maçının ardından Kardemir Karabükspor teknik sorumlusu Elvir Baliç, müsabakayı değerlendirirken şampiyonluk için 3 puan almaları almaları gereken bir maçı kazandıklarını söyledi.

06.12.2015 17:28

Kardemir Karabükspor ? Şanlıurfaspor maçının ardından

Kardemir Karabükspor teknik sorumlusu Elvir Baliç, müsabakayı değerlendirirken şampiyonluk için 3 puan almaları almaları gereken bir maçı kazandıklarını söyledi. Maçı kazanmak için her şeyi yaptıklarını belirten Baliç, şöyle dedi İlk yarı, müthiş bir futbol oynadık. Rakibe hemen hemen hiç pozisyon vermeden iyi oyunumuzu golle süsledik. İkinci yarıya da güzel başladık. Ancak son 30 dakika üzerimizde biraz panik ve tedirginlik vardı. Ama biz bugün kazanmayı çok istedik, buna inandık ve çok önemli 3 puan aldık. Bizi destekleyen taraftarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Şampiyonluk yolunda ilerliyoruz. Şimdi bu maçı unutacağız ve önümüzdeki oynayacağımız Vartaş Elazığspor maçına konsantre olacağız. Amacımız bu maçtan da 3 puan almak.

İYİ BİR GOLCÜ ALACAĞIZ

Gol bölgesinde sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Baliç, sözlerini şöyle tamamladı Az gol atıyoruz, az gol yiyoruz. Devre arasında golcü bir oyuncu almayı düşünüyoruz. Ancak yanlış bir transfer yapmamamız lazım. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. İnşallah iyi bir golcü alacağız. Ancak ben yine de yüzde yüz mücadele veren tüm oyuncularımdan çok memnunum ve mutluyum.

KERİMOĞLU OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM

Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu ise Kardemir Karabükspor'u tebrik ederken şöyle dedi

Yakaladığımız 2-3 tane pozisyon var. Akabinde rakibimizin bulduğu bir gol var. İkinci yarıya rakip sahada oynama düşüncesiyle başladık. Oyunu daha fazla forse ettik. Oyuncularımın performansından memnunum. Hiçbir zaman pes etmeyi seven bir insan değilimdir. Savaşmayı her zaman tercih etmişimdir. Futbol mantalitemizi devre arasında çalışıp oyuncularımıza izah edeceğiz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor ? Şanlıurfaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement