Karlıova'da Okullar Tatil Edildi, Temizlik Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Karlıova'da Okullar Tatil Edildi, Temizlik Çalışmaları Başladı

Karlıova\'da Okullar Tatil Edildi, Temizlik Çalışmaları Başladı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle okulların tatil edildiği bugünde belediye ekipleri, okul yollarında ve bahçelerinde temizlik çalışması yapıyor. Karlıova Belediyesi ekipleri, iş makineleriyle okul yollarında ve bahçelerinde biriken karı temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Öğrencilerin rahat bir şekilde okullarına gelebilmesi için karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

05.02.2024 13:29  Güncelleme: 07:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün, yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle okulların bugün tatil edildiği Karlıova ilçesinde belediye ekipleri, okul yollarında ve okul bahçelerinde temizlik çalışması yapıyor.

İlçede yarıyıl tatilinin ardından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin başladığı bugün olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edildi.

Karlıova Belediyesi ekipleri, iş makineleriyle ilçedeki okul yollarında ve okulların bahçelerinde biriken karın temizlenmesi için çalışma yürüttü.

Belediye Zabıta Amiri Öder Bingöl, karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, "Şu an önceliğimiz okullar. Öğrencilerin rahat bir şekilde okullarına gelebilmesi için kar temizleme çalışması yapıyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karlıova'da Okullar Tatil Edildi, Temizlik Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement