Kars Bakan Arslan'ın Acı Günü - Son Dakika
Güncel

Kars Bakan Arslan'ın Acı Günü

Bakan Arslan'ın acı günüUlaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaşamını yitiren yeğeni Burcu Arslan'ın cenaze törenine katılmak üzere Kars'ın Kağızman ilçesine geldi.

18.04.2018 18:00

Bakan Arslan'ın acı günü

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaşamını yitiren yeğeni Burcu Arslan'ın cenaze törenine katılmak üzere Kars'ın Kağızman ilçesine geldi.

Nuran- Seyfettin Aslan çiftinin 2 çocuğundan küçüğü olan 20 yaşındaki bedensel engelli Burcu Aslan dün gece yaşamının yitirdi. Yatağa bağlı olarak yaşayan yeğenin ölüm haberi üzerine bugün uçakla Kars'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'I, Havalimanında Vali Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, protokol üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Bakan Arslan, daha sonra Vali Rahmi Doğan ile birlikte yeğeninin cenaze törenine katılmak üzere Kağızman ilçesine bağlı Bulanık köyüne geçti. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Burcu Aslan yakınlarının gözyaşları içinde Bulanık Köyü Mezarlığı'nda defnedildi.

Oldukça üzgün görünen Bakan Aslan kurulan taziye çatırında taziyeleri kabul etti.

Kars Bakan Arslan\'ın Acı Günü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Bakan Arslan'ın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement