Kars'ta Bazı Yerler "Özel Güvenlik Bölgesi" İlan Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kars'ta Bazı Yerler "Özel Güvenlik Bölgesi" İlan Edildi

21.02.2016 18:12

Kars'ta, bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen askeri operasyonlar nedeniyle Selim ve Sarıkamış ilçelerinde bazı yerlerin, "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiği bildirildi.

Kars'ta, bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen askeri operasyonlar nedeniyle Selim ve Sarıkamış ilçelerinde bazı yerlerin, "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiği bildirildi.

Kars Valiliği resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, icra edilecek askeri operasyonlarda sivil vatandaşların zarar görmemesi için Selim ilçesi Bozkuş- Akçakale bölgeleri ile Sarıkamış doğusu-Selim güneyi ve Kağızman Paslı köyü batısında kalan Aydere, Kireçhane ve Kavak derelerini kapsayan bölgelerin, valilik kararıyla 7 Mart'a kadar, "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiği belirtildi.

Açıklamada, daha önce de Kağızman ilçesi Çemçe-Madur ile Sarıkamış ilçesi Boyalı Ormanları bölgesinin, Bakanlar Kurulu kararıyla 1 Mart tarihine kadar "özel güvenlik bölgesi" ilan edilmiş olduğu da hatırlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kars'ta Bazı Yerler 'Özel Güvenlik Bölgesi' İlan Edildi - Son Dakika


Advertisement