Karşıyaka'da Hürriyet Krizi - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Hürriyet Krizi

Karşıyaka\'da Hürriyet Krizi

Ptt 1'inci Lig'de yeni sezon öncesi işadamı Erdal Acar'ın desteğiyle 18 transfer yaparak iddialı ve yüksek maliyetli bir kadro kuran Karşıyaka'da Hürriyet Gücer krizi yaşandı.

08.08.2015 13:31

Ptt 1'inci Lig'de yeni sezon öncesi işadamı Erdal Acar'ın desteğiyle 18 transfer yaparak iddialı ve yüksek maliyetli bir kadro kuran Karşıyaka'da Hürriyet Gücer krizi yaşandı. Uzun görüşmeler sonucu transfer edilen Süper Lig patentli orta saha, peşinatını henüz alamadığı için antrenmana çıkmak istemedi. Yönetim Hürriyet'i güçlükle ikna etti. Tüm mali yükü üstleneceğini açıklayan Acar'ın kişisel senetlerini verdiği Hürriyet'e geçtiğimiz çarşamba günü ödenmesi gereken peşinatının önümüzdeki haftaya ertelendiği öğrenildi.

Karşıyaka'Da daha önce yabancılar Fall, İbricic ve Agayev transferlerinde de peşinat krizi yaşanmıştı. Borç yükü nedeniyle transfer yasakları, puan silme cezaları ve icralarla boğuşan yeşil kırmızılılarda kulübe şimdiye kadar 7.5 milyon TL nakit yardım yapan Erdal Acar'ın takıma ilk yarının lider bitirilmesi durumunda 41 milyon 700 bin TL'lik eşi görülmemiş prim dağıtacağını açıklaması tartışma yaratmıştı. Karşıyaka, yeni haftada Acar'ın desteğiyle kalan peşinatları ve 400 bin TL'lik transfer yasağı borcunu ödeyip futbolcularına lisans çıkarmayı hedefliyor.

BAKARY SORO OLMADI

Arokoyo gündemde

Karşıyaka'nın uzun süredir haber beklediği Osmanlısporlu stoper Bakary Soro kulübünde kaldı. Başkant temsilcisi, TSYD Ankara Turnuvası'ndaki Eskişehirspor maçında etkili bir performans sergileyen Fildişi Sahilli oyuncusunu takımda tutma kararı aldı. Karşıyaka bu haber üzerine Gaziantepspor'un 23 yaşındaki Nijeryalı stoperi Gbenga Arokoyo'ya yöneldi. Arokoyo'nun kiralanması bekleniyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Hürriyet Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement