Karşıyaka Sokaklarında Yaz Boyunca "Şenlik" Var - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Sokaklarında Yaz Boyunca "Şenlik" Var

Karşıyaka Sokaklarında Yaz Boyunca "Şenlik" Var

Yaz boyunca Karşıyaka'nın her mahallesinde "Sokak Şenlikleri" gerçekleştirilecek.

15.05.2013 08:59

Yaz boyunca Karşıyaka'nın her mahallesinde "Sokak Şenlikleri" gerçekleştirilecek.

İzmir'in festival güncesinde ayrı bir yeri olan Karşıyaka Belediyesi festival ve şenliklerine bir yenisi daha ekleniyor. Yaz boyunca Karşıyaka'nın her mahallesinde gerçekleştirilecek "Sokak Şenlikleri" 16 Mayıs akşamı Şemikler Mahallesi'nde start alıyor.

Sokak şenliklerini mahallelerden gelen talepler doğrultusunda hazırladıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Mahalle halkı, komşuları ile birlikte eğlenme imkanı bulacak. Çocuklar için ayrı gösteri grupları yer alacak. Halkımızla bir arada olup günlük yorgunluklarımızı bir kenara bırakarak neşeli saatler geçireceğiz. Kent merkezindeki etkinliklere katılamayanlar kendi semtlerindeki gösterileri izleme imkanı bulacak. Karşıyaka'nın her semtinde etkinlik gerçekleştireceğiz. İlk duyurularımızla birlikte yoğun talep görmeye başladı. Vatandaşlarımızı gösterilerimize bekliyoruz" dedi.

16 Mayıs 2013 Perşembe (yarın) günü saat 18.30'da Şemikler Mahallesi'nde ilk şenlik, İstasyon yanındaki Mimoza Park'ta gerçekleştirilecek.

Etkinlikler içinde animasyon ekipleri gösterileri, çocuk tiyatro oyunu, illüzyon gösterileri, çocuklara yüz boyama, çocuklarla halat çekme, çuval yarışı, anneler arasında "en güzel kurabiye" yapma yarışmaları, mahalli sanatçıların konserleri yer alacak. Şemikler Mahallesi'nde başlayacak etkinlikler daha sonra Tersana-Tuna -Alaybey, Aksoy -Donanmacı, Goncalar, Cumhuriyet, Örnekköy, Yalı, Mustafa Kemal Mahallesi gibi farklı yerlerde tekrarlanacak. Gösteriler Karşıyaka'nın Yamanlar ve Sancaklı köylerinde de gerçekleştirilecek. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Sokaklarında Yaz Boyunca 'Şenlik' Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement