Kartepe Belediyesi'nin Teknik Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi'nin Teknik Ailesi İftarda Buluştu

Kartepe Belediyesi\'nin Teknik Ailesi İftarda Buluştu

Kartepe Belediyesi'ne bağlı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüklerinde çalışan teknik personeller ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

23.06.2016 16:38  Güncelleme: 16:39

Personeller arasında birlik, beraberlik ve kaynaşma ortamını sağlamak amacıyla düzenlenen iftar yemeğine teknik ekip aileleriyle birlikte eksiksiz katılım sağladı. Bu yıl altıncısı düzenlenen ve geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde müdürler adına teşekkür konuşması yapan Yapı Kontrol Müdürü Mustafa Kasımoğlu, "Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak istedik. Bunu yaparken teknik müdürlük personellerimiz arasındaki uyumun devamlılığını sağlamayı da amaçladık" dedi.

Başkan Üzülmez'in iyi niyet temennilerini de ileten Kasımoğlu, "İftar organizasyonu ile iş ortamındaki verimliliğimizin de üst seviyelere çıkacağını umuyorum. Kartepelilere sunulan hizmetin daha hızlı ve kaliteli olmasına da zemin oluşturan bu birlikteliklerimizin devamını diliyorum. Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in de, size ve ailenize hayırlı ramazan dileklerini, sevgi ve selamlarını iletiyorum. Bir başka programı nedeniyle bizimle olamayan başkanımız bereketli, huzurlu bir ramazan geçirmenizi dilerken hayırlı ve sağlıklı şekilde bayrama ulaşmanızı da temenni etti" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi'nin Teknik Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement