Kartepe'deki fabrikada çıkan yangın korkuttu - Son Dakika
Güncel

Kartepe'deki fabrikada çıkan yangın korkuttu

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan bir makine pres ve kalıp üretimi fabrikasının jeneratöründe çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. İşçilerin fark ettiği yoğun duman nedeniyle binanın boşaltıldığı olayda, itfaiye ekipleri dumanın jeneratördeki yanmadan kaynaklandığını tespit etti.

18.07.2023 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ'nin Kartepe ilçesindeki bir makine pres ve kalıp üretimi fabrikasının jeneratöründe çıkan yangın korkuya neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.

Olay, akşam saatlerinde Kartepe Sarımeşe Mahallesi Nazım Demirci Caddesi üzerindeki bir makine pres ve kalıp üretimi fabrikasında meydana geldi. Fabrika içerisinde yoğun bir duman olduğunu fark eden işçiler korkuyla binayı boşaltarak durumu itfaiyeye haber verdi. Yangının büyümesi ihtimaline karşın Kartepe itfaiyesi ile birlikte İzmit ilçesinden de çok sayıda takviye itfaiye ekibi olay yerine geldi. Gaz maskeleri ile fabrikanın içine giren itfaiye erleri, dumanın fabrikanın jeneratöründe meydana gelen yanma sebebiyle ortaya çıktığını tespit etti. Yangın kısa sürede söndürüldükten sonra bina içerisindeki duman tahliye edildi. (DHA)

Kartepe\'deki fabrikada çıkan yangın korkuttu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kartepe'deki fabrikada çıkan yangın korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement