Kartepe Meclisinde Komisyonlar Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Kartepe Meclisinde Komisyonlar Belirlendi

Kartepe Meclisinde Komisyonlar Belirlendi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki belediye meclisi, Nisan ayı toplantısında 25 gündem maddesi görüşerek karara bağladı.

05.04.2017 09:45  Güncelleme: 09:46

Kartepe Belediye Meclisi'nin Nisan ayı 1. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında meclis üyeleri Kemal Bayraktar, Sefer Yıldız, Zafer Arat, Ahmet Sağırkaya ve Selahattin Altınkaya'nın dışında eksiksiz katılımla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Başkan Üzülmez, gündeme geçilmeden önce meclis üyeleri ve diğer katılımcılara Nisan ayı içerisinde yer alan Dünya Sağlık Günü, Kanser Haftası, Şehitler Haftası, Kutlu Doğum Haftası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi önemli gün ve haftaların hatırlatmalarını yaparak, belediye tarafından organize edilecek anma etkinliklere davet etti. Üzülmez konuşmasında Türkiye'nin kaderini belirleyecek tarihi bir öneme sahip olduğunu belirttiği halk oylamasına da değinerek, "Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasına çok az, sayılı günler kaldı. Milletimizin, vatanımızın ve devletimizin bekası için 16 Nisan'da huzur, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir referandum olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Meclisinde Komisyonlar Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement