Kartepeli Muhtarlardan Başkan Üzülmez'e Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Kartepeli Muhtarlardan Başkan Üzülmez'e Tam Destek

Kartepeli Muhtarlardan Başkan Üzülmez\'e Tam Destek

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve muhtarlar, Mayıs ayı meclis toplantısında alınan "Muhtarlık işleri Müdürlüğü" kurulması ile ilgili alınan karar için teşekkür ziyaretinde bulundular.

06.05.2015 15:39  Güncelleme: 15:40

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i makamında ziyaret eden, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve muhtarlar, Mayıs ayı meclis toplantısında alınan "Muhtarlık işleri Müdürlüğü" kurulması ile ilgili alınan karar için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker beraberinde muhtar arkadaşları ile Başkan Üzülmez'i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Türker, Kartepe'nin mahallelerine özel önem veren Başkan Üzülmez'in vatandaşların temsilcisi olan muhtarların çalışmalarına katkı verecek Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nün Mayıs ayı meclisinde kurulması yönünde alınan karar için teşekkür etti.

Dernek Başkanı Türker, "Başkanım yeni yönetim modeliniz sayesinde mahalle ziyaretlerinizle biz muhtarların sorunlarını bizzat dinliyor, çözüm odaklı ve bizleri memnun eden bir çalışma performansı sergiliyorsunuz. Muhtarlara verdiğiniz önemin bir göstergesi olarak muhtar taleplerini takip etmek ve etkin bir şekilde sonuçlandırmak üzere yeni bir sistem olan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nü de kurdunuz. Sizlerle uyum içinde çalışıyor olmak bizi de mutlu ediyor. Kartepe'ye hizmet noktasında uyumlu çalışmamız işbirliği ve iyi niyet çerçevesinde sürdüreceğiz" dedi.

Mahalle muhtarlarının kendisine verdiği destek için teşekkür eden Başkan Üzülmez de, "Muhtarlarımızı önemsiyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum. İstisnai durumlar olabilir ancak hiçbir muhtarımla ve muhtarlar derneğimle sıkıntımız yok. Mahallesinin derdini dert edinen ve hizmet için çabalayan tüm muhtarlarımızda bizim takım arkadaşlarımızdan biridir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepeli Muhtarlardan Başkan Üzülmez'e Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement