Kaş'ta Bir Gencin Öldürülmesi Olayında 1 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Kaş'ta Bir Gencin Öldürülmesi Olayında 1 Tutuklama

Kaş\'ta Bir Gencin Öldürülmesi Olayında 1 Tutuklama

Antalya’nın Kaş ilçesinde çıkan kavgada hayatını kaybeden genci dövdüğü iddia edilen 7 kişiden biri tutuklandı.

05.09.2014 09:38

Antalya'nın Kaş ilçesinde çıkan kavgada hayatını kaybeden genci dövdüğü iddia edilen 7 kişiden biri tutuklandı.

3 Eylül Çarşamba gecesi Kaş Cumhuriyet Meydanı'nda laf atma sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Mahir Ç., hayatını kaybetmişti. Kavganın ardından olaya karıştığı öne sürülen 7 kişiden biri tutuklanırken, diğer 6 kişi ise serbest bırakıldı.

Kavga öncesi her iki tarafın da alkollü olduğu, kavganın karşılıklı laf atmadan dolayı çıktığı öne sürüldü. Hayatını kaybeden Mahir Ç.'nin cenazesi memleketi Diyarbakır'a gönderildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaş'ta Bir Gencin Öldürülmesi Olayında 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement