Kaş'ta görev değişimi, Emniyet Amiri Halil Kanlı ilçe müdürü oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaş'ta görev değişimi, Emniyet Amiri Halil Kanlı ilçe müdürü oldu

Kaş\'ta görev değişimi, Emniyet Amiri Halil Kanlı ilçe müdürü oldu

Antalya'nın Kaş ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Emniyet Amiri Halil Kanlı atandı ve görevine başladı. Yaklaşık 5 yıldır ilçede emniyet amiri olarak görev yapan Kanlı, huzur ve güvenliğin sağlanması için çalışmalarını sürdürecek.

Antalya'nın Kaş ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine emniyet amiri Halil Kanlı atandı.

Önceki Kaş İlçe Emniyet Müdürü Suat Kutbay'ın Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanmasının ardından yerine getirilen Kanlı görevine başladı.

İlçede yaklaşık 5 yıldır emniyet amiri olarak görev yapan Kanlı, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanması ile kamu düzeninin korunması için çalışmalarını sürdürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaş'ta görev değişimi, Emniyet Amiri Halil Kanlı ilçe müdürü oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement