Kasap Pazarı Civarı Araç Trafiğine Kapatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kasap Pazarı Civarı Araç Trafiğine Kapatıldı

Kasap Pazarı Civarı Araç Trafiğine Kapatıldı
20.01.2012 14:21

Trafik sıkışıklığının giderilmesi için uygulamalar devam ediyor.

Malatya'nın en önemli sorunlarından birisi olan trafik sıkışıklığının çözümü noktasında Malatya Belediyesi tarafından, Malatya Ulaşım Planlaması kapsamında yeni trafik düzenlemeleri yapılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Cengiz Topel Caddesinde başlatılan tek yön uygulamasından sonra, yine yoğun insan sirkülasyonunun yaşandığı Kasap Pazarı ve civarı araç trafiğine kapatıldı.

Malatya'nın en kalabalık bölgelerinden biri olan Kasap Pazarı ve civarında vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde alış veriş yapabilmeleri için kış aylarında sabah 09.30'dan – akşam 18.00'e kadar, yaz aylarında ise 09.30'dan – akşam 20.00'e kadar araç trafiğine kapalı olacak.

Bölge esnafının mal indirip bindirmesi için de sözkonusu saatler dışında sokaklar trafiğe açılacak.

Yine bölge içinde kalan Halep Caddesi ise trafiğe açık olacak. Tek yön uygulaması olan Halep Caddesinde trafik akışı batı'dan doğu'ya gidiş şeklinde verilmiş durumda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kasap Pazarı Civarı Araç Trafiğine Kapatıldı - Son Dakika


Advertisement