"Kasma", İlk Kez TTNET Müzik'te - Son Dakika
Güncel

"Kasma", İlk Kez TTNET Müzik'te

"Kasma", İlk Kez TTNET Müzik\'te

Yalın'ın yeni şarkısı "Kasma", ilk kez TTNET Müzik'te hayranlarıyla buluşuyor

07.07.2012 13:43

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, en yeni albümler ve şarkılarla kullanıcılarına eğlenceli bir yaz yaşatıyor. Ünlü şarkıcı Yalın'ın merakla beklenen "Sen En Güzelsin" isimli yeni albümünden çıkan ilk şarkısı "Kasma", ilk kez TTNET Müzik'te müzikseverlerle buluşuyor.

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, sabırsızlıkla beklenen bir şarkıyı müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. 2004 yılında çıkarttığı "Zalim" isimli albüm ile müzik listelerini sallayan ve şarkılarıyla milyonları kendine hayran bırakan Yalın, "Sen En Güzelsin" isimli yeni albümünden "Kasma" adlı şarkısı ile dijital müzik platformları arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te sevenlerine sesleniyor.

Yaklaşık 1.5 yıllık stüdyo çalışmasının ardından Yalın hayranlarıyla buluşacak olan "Sen En Güzelsin" isimli albümde, söz ve müziklerin tamamı Yalın'a ait 12 şarkı yer alıyor. Kariyerinin beşinci albümünü çıkartmanın heyecanını yaşayan Yalın'ın yeni albümünün prodüktörlüğünü ise Ozan Çolakoğlu üstlendi.

Yalın hayranları, TTNET Müzik internet sitesini ziyaret ederek, sanatçının yeni albümünden "Kasma" isimli şarkıyı yüksek kalitede ve istedikleri kadar dinleyebilmenin yanısıra indirme şansına da sahipler.

Müzikseverler, Yalın'ın "Kasma" isimli şarkısı ile birlikte sevdikleri sanatçıların en yeni şarkı ve kliplerini TTNET Müzik'te bulabilirler. TTNET Müzik'te yer alan 3 milyondan fazla şarkıyı internet sitesinin yanı sıra; TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kasma', İlk Kez TTNET Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement