Kastamonu merkezli dört ilde eşzamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi.
Kastamonu merkezli Ankara, İstanbul ve Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 17 şüpheliden 12'si tutuklandı.
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kastamonu merkezli soruşturma kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla Ankara, İstanbul ve Gaziantep'te şüphelilerin adreslerine eşzamanlı operasyon düzenledi.
Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 1 kilo 16 gram esrar, 2 gram eroin, 5 gram bonzai, 21 uyuşturucu hap, yabancı menşeli 6 bitki tohumu ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan bir düzenek ele geçirildi.
12 KİŞİ TUTUKLANDI
Kastamonu'da gözaltına alınan N.İ., K.Y., H.M., İ.D., C.A., S.K., O.M., M.B., O.K ve M.K ile Ankara'da gözaltına alınan H.Ç, İstanbul'da gözaltına alınan Y.K, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
ÜÇ ŞÜPHELİ SERBEST
İstanbul, Gaziantep ve Ankara'da gözaltına alınan diğer üç şüpheli serbest bırakıldı. İki kişi de daha önce emniyette serbest bırakılmıştı. - KASTAMONU
Son Dakika › Güncel › Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.