Katı Yakıt Satıcılarına Toplumsal Polisten Soba Yakma Broşürü - Son Dakika
Güncel

Katı Yakıt Satıcılarına Toplumsal Polisten Soba Yakma Broşürü

Katı Yakıt Satıcılarına Toplumsal Polisten Soba Yakma Broşürü

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi tafından 'Sıcak yuvam, soba zehirlenmelerini önleme projesi' kapsamında katı yakıt satıcılarını bilgilendirdi.

14.02.2013 16:24

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi tafından 'Sıcak yuvam, soba zehirlenmelerini önleme projesi' kapsamında katı yakıt satıcılarını bilgilendirdi. Satıcılara, halka soba zehirlenmesine karşı alınacak önlemleri içeren broşürlerden verilmesi istendi.

Merkez Kocasinan İlçesi'nde bulunan Oduncular, Kömürcüler Derneği üyelerine, Toplum Destekli Polisler tarafından önce sobadan çıkar karbon monoksit gazından zehirlenmelere karşı alınacak önlemleri içeren broşürler dağıtılarak, odun ve kömür satın alanlara bu broşürlerden vermeleri istendi.

Odun ve Kömür satıcı esnafına Silver soba Fabrikası Üretim Şefi İbrahim Dere tarafından sobanın ne şekilde yakılacağı ve boruların nasıl yakılacağı uygulamalı olarak gösterildi. Dernek Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, toplum destekli polislere teşekkür ederek, "Vatandaşları uyarıyoruz ancak, odun ve kömür alanlara bu broşürlerin verilmesi ve yakma usüllerinin anlatılması elbette can ve mal kaybını önleyecek" dedi Açıklaması - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Katı Yakıt Satıcılarına Toplumsal Polisten Soba Yakma Broşürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement