Katil, Cinayet Günü Kendini Kayıp Göstermiş - Son Dakika
Güncel

Katil, Cinayet Günü Kendini Kayıp Göstermiş

Katil, Cinayet Günü Kendini Kayıp Göstermiş

Arkadaşlarını öldürüp çöpe atan cinayet zanlılarından birinin ceset bulunduğu gün kurtulmak için, yaptığı plan şeytanın bile aklına gelmeyecek cinsten.

04.09.2013 11:30

Konya’da arkadaşlarını öldürüp çöpe atan cinayet zanlılarından birinin ceset bulunduğu gün olaydan kurtulmak için, ayrıldığı eşi ile kızını kullanarak kendisini 3 kişinin kaçırdığını ihbar ettirdiği ortaya çıktı. Polisin çalışması sonucu yakalanan ve tutuklanan zanlının eşi ve kızına da suç uydurmaktan işlem yapıldı. Edinilen bilgiye göre, 13 Ağustos 2013 tarihinde ortadan kaybolan Hanifi Ölmez’in (36), 42 CVL 22 plakalı cipi, kanlar içerisinde Cihanbeyli ilçesinde terk edilmiş halde bulunmuştu. Olay yerinin çevresini inceleyen dedektifler, 150 metre ileride sarı renkli eldiveni bulmuşlardı. Daha önce bir çok olaya karışan Ölmez’i araştıran polis, şüpheli olarak ortağı olan Şakir B. ile yeğeni Adnan Ç’yi belirledi. Polis, çalışmasını sürdürürken 4 gün sonra Sarayönü İlçesi’ne bağlı Çeşmelisebil beldesinde bir çöplükte tek kurşunla öldürülen Ölmez’in cesedini buldu. Araştırmasını belirledikleri şüpheliler üzerinde sürdüren polis, bir iş yerinden Şakir B’nin olay yerinde bulunan eldivenleri satın alırken güvenlik kamerası görüntüsüne ulaştı. Cinayeti Şakir B.’nin işlediği tahmin edilirken, polisi arayan Şakir B’nin ayrıldığı eşi Fatma Ç.ile kızı Derya Y., “Şakir’i gece 3 polis alıp götürdü, bir daha haber alamadık” diyerek kayıp başvurusunda bulundu. Fatma Ç., ”Eşim eve geldikten sonra 1’i doğu şiveli 3 kişi gelerek Cinayet Bürodan geldiklerini söyleyip kocamı götürdüler. Götürürken de ’20 dakika sonra geri getireceğiz’ dediler ancak sabaha kadar gelmeyince polisi aradım” dedi. Derya Y de aynı şekilde ifade verince polis kayıt altına aldı.

KAYIP YALANI TUTMADI

Bu sırada çalışmasını sürdüren Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, yerini tespit ettikleri Şakir B. ile Adnan Ç’yi kıskıvrak yakaladı. Yakalanan zanlılardan Adnan Ç., cinayeti kabul etti, Şakir B. ise “ ben eldiveni almış olabilirim, tam hatırlamıyorum. Ama Adnan vurdu, çöpe attık” demesinin ardından 2 şüpheli de tutuklandı. 2 şüpheli önümüzdeki günlerde planlayarak, tasarlayarak kasten adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanmaya başlanacak.

Öldürülen Hanifi Ölmez’in cesedinin bulunduğu gün Şakir B. hakkında kayıp başvurusu yapan ayrıldığı eşi Fatma Ç. ile kızı Derya Y. hakkında da suç uydurmaktan dolayı işlem yapıldı. Anne ve kızı, Şakir böyle ifade vermemizi söyledi, ondan dolayı böyle dedik” diyerek yalan söylediklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Katil, Cinayet Günü Kendini Kayıp Göstermiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement