Katil Zanlısı Komşu Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Katil Zanlısı Komşu Adliyeye Sevk Edildi

Katil Zanlısı Komşu Adliyeye Sevk Edildi

Küçükçekmece'de, komşusu Nuray Özdemir'i bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Sevda Y. ile eşi adliyeye sevk edildi.

21.02.2012 18:36  Güncelleme: 16:33

İfadesinde cinayeti itiraf ettiği belirtilen Sevda Y'nin "Saklaması için verdiğim 500 lirayı geri isteyince küfürler savurdu. Bu yüzden sinirlenerek öldürdüm" dediği öğrenildi.

Sevda Y'nin gösterdiği yerde cinayette kullandığı belirtilen bıçak bulunurken olay günü giydiği elbisede de kan lekelerine rastlandığı bildirildi.

Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi Yarasa Sokak'ta oturan 4 çocuk annesi 67 yaşındaki Nuray Özdemir, 11 gün önce ortadan kayboldu. Yaşlı kadını bulmak için yakınları kayıp programı yapan bir televizyon kanalı gitti. Ancak tüm çabalara rağmen kadından haber alınamadı. Televizyon sunucusu "Evinizin altındaki kömürlüğe ve apartman çevresine bakın" dedi. Bu sözler üzerine kadının akrabası dün saat 18.00'da kömürlüğe indi. Kömürlükte bir konfeksiyon dükkanında çalışan Nuray Özdemir'i kanlar içinde görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, kadının 24 defa sırtından bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

Cinayet masası dedektifleri, Nuray Özdemir'in kadınlar arasında yapılan bir güne katıldığını tespit etti. Bunun üzerine komşularını sorguya almaya başladı. Kapı komşusu Sevda olarak bilinen Azeri uyruklu Javahir ve eşi Fatih Y'nin ayrı yerlerde ifadesine başvurdu. 1 çocuk annesi Sevda Y., tutarsız ifadeleri üzerine polisin dikkatini çekti. Bir süre sonra Sevda Y. polise "Ben mutfak masrafımdan artırarak 500 TL biriktirdim. Parayı benim adıma saklaması için Nuray Özdemir'e verdim. Ayakkabı tamir işi yapan kocamın arabası arızalandı. 500 TL'ye ihtiyacı olduğunu ve borç olarak birinden almamı istedi. Daire kapımın önünü silerken Nuray Özdemir, kapısından çıktı. Bir yere gidiyordu. Durdurup paramı istedim. Bana üzerinde olmadığımı ve sonra vereceğini söyledi. Ben 'paramı ne yaptın' deyince de küfürler edip hakaretler yağdırdı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Mutfaktaki ekmek bıçağını aldım. Sırtından bıçakladım. Kömürlüğe girdi. Sonra da yere yığıldı. O sırada kocam evdeydi ve televizyon seyrediyordu. Onun bu olayla ilgisi var ne de haberi. Bana 'Bu kadını kim öldürmüş olabilir' diye sürekli soruyordu" dediği belirtildi. Polis her ihtimale karşı Sevda Y'nin kocası Fatih Y'yi de gözaltına aldı.

Bu arada, Sevda Y'nin gösterdiği yerde cinayette kullandığı bıçak bulunurken olay günü giydiği elbisede de kan lekelerine rastlandığı bildirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Sevda Y. basın mensuplarının soruları karşısında, "Ben bir şey yapmadım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Katil Zanlısı Komşu Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement