Kavak'ta Tübitak 4006 Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Kavak'ta Tübitak 4006 Bilgilendirme Toplantısı

Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 4006 TÜBİTAK bilim fuarı ve araştırma projeleri yarışması bilgilendirme toplantısı yapıldı.

14.09.2018 09:07

Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 4006 TÜBİTAK bilim fuarı ve araştırma projeleri yarışması bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, şube müdürleri, bağlı kurum ve okul müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge personeli Halil Yılmaz, TÜBİTAK proje yarışmasının temel amaçlarından birinin, genç beyinleri düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettiklerini araştırmaya, onları bilimsel araştırma yapmaya teşvik etmek olduğunu belirtti.

Yılmaz, konuşmasının ardından TÜBİTAK'ın verdiği desteklerle ortaokul ve lise öğrencileri için düzenlenen ödüllü proje yarışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kavak'ta Tübitak 4006 Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement