Kavgada Ölen Mersin İdmanyurdu'nun Tribün Lideri Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kavgada Ölen Mersin İdmanyurdu'nun Tribün Lideri Toprağa Verildi

Kavgada Ölen Mersin İdmanyurdu\'nun Tribün Lideri Toprağa Verildi

Mersin'de dün karıştığı bir kavgada pompalı tüfekle vurularak öldürülen Mersin İdmanyurdu'nun tribün liderlerinden 28 yaşındaki Serkan Özaltay son yolculuğuna uğurlandı.

22.10.2015 18:48

Mersin'de dün karıştığı bir kavgada pompalı tüfekle vurularak öldürülen Mersin İdmanyurdu'nun tribün liderlerinden 28 yaşındaki Serkan Özaltay son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile Teknik Direktör Bülent Korkmaz da katıldı.

Dün akşam saatlerinde merkez Akdeniz İlçesi Bahçe Mahallesi 128'inci Cadde üzerinde karşılaşan Nurettin Bardakçı, oğulları Burak ve Hasan Bardakçı ile Serkan Özaltay, kardeşleri Hakan ve Halil Özaltay arasında alacak verecek meselesinden tartışma çıktı. Tartışma, bir anda bıçak, pompalı tüfek ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada pompalı tüfekle ağır yaralanan Serkan Özaltay, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Özaltay'ın ölümü, tribün lideri olduğu Mersin İdmanyurdu'nu yasa boğdu. Hastanedeki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edilen Serkan Özaltay'ın cenazesi Mütfü Camii'ne getirildi. buradaki törene Özaltay'ın yakınlarının yanı sıra Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Teknik Direktör Bülent Korkmaz, aile üyeleri, taraftarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Özaltay'ın cenazesi, kılınan cenaze namazı sonrası götürüldüğü mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Teknik Direktör Korkmaz yaptığı açıklamada "Mersin taraftarının, Mersin İdmanyurdu Kulübü'nün ve Mersin şehrinin başı sağolsun. Genç bir arkadaşımızı kaybettik, ailesine Allahtan sabır diliyorum. İnşallah bu tür olayların tekrarlanmamasını diliyorum. Çok üzücü bir olay, herkesin başısaoğlsun" dedi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kavgada Ölen Mersin İdmanyurdu'nun Tribün Lideri Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement