Kayınpederini Vuran Damada 18 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Kayınpederini Vuran Damada 18 Yıl Hapis

Kayınpederini Vuran Damada 18 Yıl Hapis

Kayseri'de, tartıştığı kayınpederi 50 yaşındaki Dursun Kavak'ı av tüfeğiyle vurarak yaraladığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan 27 yaşındaki İbrahim Oğuz, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

14.03.2016 14:31

Kayseri'de, tartıştığı kayınpederi 50 yaşındaki Dursun Kavak'ı av tüfeğiyle vurarak yaraladığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan 27 yaşındaki İbrahim Oğuz, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 28 Kasım 2015'te Merkez Melikgazi İlçesi Esenyurt Mahallesi Gediz Caddesi'nde meydana geldi. Fabrika işçisi Dursun Kavak, sabah işe gitmek için evinden çıktı. Kavak, aralarında ailevi sorunlardan dolayı gerginlik bulunan damat adayı İbrahim Oğuz ile karşılaştıktan sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Oğuz, yanındaki tüfekle kayınpederine ateş etti. Yaralanan Kavak, cadde üzerindeki kaldırımda yere yığılırken, Oğuz ise kaçtı. Silah sesini duyan Dursun Kavak'ın yakınları dışarı çıkarak, komşulardan yardım istedi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından yaralı, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Boyun ve göğsüne tüfek saçması isabet eden Kavak, tedavi altına alındı.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Nevşehir E Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Sanık İbrahim Oğuz Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS)  ile katılırken, ve avukatı da duruşmada hazır bulundu. Olayın tüm nedeninin kendisini aldattığını düşündüğü eşi olduğunu ifade eden sanık, son savumasında, "Benim kayınpederimi öldürme gibi bir niyetim yoktu, olsaydı tüfeğimde 7 fişek vardı, hepsini üzerine boşaltırdım. Ben kendisi ile beni aldatan kızı hakkında konuşmaya gittim, evin önünde konuşurken elini belinden silah çıkardı, ateş etmek isterken silahı tutukluk yaptı. Yanımda getirdiğim tüfekle 3 kez ateş ettim, özür dilerim" dedi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu İbrahim Oğuz'u 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 18 yıl hapis cezasına çarptırdı.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayınpederini Vuran Damada 18 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement