Kayıp Kadın ve Çocuğu İçin Arama Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Kayıp Kadın ve Çocuğu İçin Arama Seferberliği

Kayıp Kadın ve Çocuğu İçin Arama Seferberliği

Erzincan merkeze bağlı Karadiğin köyünde 5 yaşındaki oğluyla kayıplara karışan genç kadın için arama çalışması başlatıldı.

30.05.2012 16:28

Erzincan merkeze bağlı Karadiğin köyünde 5 yaşındaki oğluyla kayıplara karışan genç kadın için arama çalışması başlatıldı. Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen kadının çocuğuyla intihar ettiği şüphesiyle Karasu Nehri ve çevresinde arama yapılıyor.

Erzincan'a 15 kilometre uzaklıktaki Karadiğin köyünde ikamet eden 28 yaşındaki Hacer Koçak, dün öğle saatlerinde kimseye haber vermeden evden ayrılarak kayıplara karıştı. Beraberinde 5 yaşındaki Fırat isimli oğlunu da götüren genç kadın için jandarma ve arama kurtarma ekipleri seferber oldu. Kadının terliklerinin Karasu Nehri kenarında bulunmasıyla, intihar etmiş olabileceği ihtimaline karşı, jandarma ekipleri, Erzincan İl Afet Acil Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri ve köylüler nehir boyunca yaklaşık 30 kilometrelik alanda arama çalışması başlattı. Jandarma ekipleri ve köylüler kıyıda arama yaparken, arama kurtarma ekipleri ise bot üzerinde kancalar yardımı ile nehir içerisinde arama yaptı.

Genç kadının babası Hüseyin Atlı, kızının herhangi bir sorunu olmadığını belirterek, öğle saatlerinde eve yanına gittiğini ancak evde olmadığını ve kendisinden haber alamayınca aramaya başladıklarını belirterek, "Kızım bana canının çok sıkıldığını ve zaman zaman sıkıntı geldiğini söylemişti" dedi.

Kayıp kadının dayısı Ali Koçak ise dünden beri her yerde kendisine ulaşmaya çalıştıklarını ancak bulamadıklarını söyledi.

Erzincan şehir merkezinde kasap olarak çalışan Murak Koçak'la 7 yıldır evli olan Hacer Koçak'ın bir yıldır psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Kadın ve Çocuğu İçin Arama Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement