Kayıp Üniversite Öğrencisinin Cesedi Kayalıklarda Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayıp Üniversite Öğrencisinin Cesedi Kayalıklarda Bulundu

Kayıp Üniversite Öğrencisinin Cesedi Kayalıklarda Bulundu
18.10.2014 15:03

Trabzon’da Karadeniz sahil yolu Beşirli mevkiindeki kayalıklarda, üniversite öğrencisi Yunus Emre Aydın’ın cansız bedeni bulundu.

Trabzon'da Karadeniz sahil yolu Beşirli mevkiindeki kayalıklarda, üniversite öğrencisi Yunus Emre Aydın'ın cansız bedeni bulundu.

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Toklu Mahallesi'ndeki evinden 2 gün önce kimseye haber vermeden çıkan Gazi Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Yunus Emre Aydın, Beşirli mevkiindeki kayalıklara gitti. Burada en son telefonda ağabeyi ile görüştüğü iddia edilen Aydın'dan bir daha haber alınmadı. Psikolojik sorunlarının olduğu iddia edilen Aydın'ın telefonu ve gözlüğü aynı gece bir balıkçı tarafından bulundu. Sabah sporu için sahile inen vatandaşlar tarafından bir erkek cesedinin görüldüğü ihbarı üzerine güvenlik güçleri ve arama kurtarma ekibi bölgeye gitti. Yapılan incelemenin ardından cesedin Yunus Emre Aydın'a ait olduğu öğrenildi.

21 yaşındaki üniversitesi öğrencisi Yunus Emre Aydın'ın cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Üniversite Öğrencisinin Cesedi Kayalıklarda Bulundu - Son Dakika


Advertisement