Kayıp Yaşlı Kadını Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kayıp Yaşlı Kadını Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Kayıp Yaşlı Kadını Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya'nın Alanya ilçesi Demirtaş beldesinde mantar toplamaya giden ve kaybolan yaşlı kadını arama çalışmaları devam ediyor.

10.12.2012 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesi Demirtaş beldesinde mantar toplamaya giden ve kaybolan yaşlı kadını arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilöz Köyü'nde torunlarının yanında kalan ve mantar toplamaya giden 80 yaşındaki Ayşe Mercan'dan akşam saatlerine kadar haber alınamadı. Torun Mehmet Mercan durumu önce köy muhtarına ardından jandarmaya bildirdi. Jandarma gelene kadar yaşlı kadının akrabaları ve köy halkı kendi imkanlarıyla arama yaptılar ancak bir sonuç alamadılar. Alanya Jandarma Arama Kurtarma Timi ve Antalya'dan Ezel isminde özel eğitimli köpekle gelen jandarma timleri çalışma başlattı. Gece geç saatlere kadar arama çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri yoğun yağış nedeni ile arama çalışmalarına sabaha kadar ara verdi.

Yaşlı kadının evinde kaldığı torunu Mehmet Mercan, "Öğleden sonra, benim ailem mantar toplamaya çıktı. Nenem kendisinin de mantar toplamaya gideceğini söyledi. Eşim evden çıktıktan 10 dakika sonra nenemde çıktı. Akşam saatlerinde dönmedi. Bunun üzerine durumu muhtar ve jandarmaya bildirdik. Daha öncede mantar toplamaya giderdi ama her seferinde eve geri dönerdi. Akli dengesi yerinde ve rahatlıkla yürüyordu" dedi.

Öte yandan, Ayşe ninenin tek kızı olan Naciye Könter ise arama çalışmalarını gözyaşları içinde izledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Yaşlı Kadını Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement