Kaymakam Alibeyoğlu, Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaymakam Alibeyoğlu, Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Bir Araya Geldi

21.03.2017 12:38

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla ilçedeki şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla ilçedeki şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen yemeğe katılan Alibeyoğlu, şehit ve gazi yakınlarına Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Alibeyoğlu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman şehit, gazi ve yakınlarının yanında olacaklarını belirterek, "Şehit ailesi olma şerefine ulaştığınızdan milletimizin kalbinde müstesna bir yere sahipsiniz. Şehit aileleri ve gazilerimiz baş tacımızdır. Kapımız her daim sizlere sonuna kadar açık olacak. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, şehit yakınlarına ve gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum." dedi.

Şehit ve gazi aileleri de Alibeyoğlu'na desteklerinden dolayı üzerinde isminin yazılı olduğu Türk bayrağı hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Alibeyoğlu, Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement