Kaymakam Çiftçi'den Başkan Batur'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Çiftçi'den Başkan Batur'a Ziyaret

Kaymakam Çiftçi\'den Başkan Batur\'a Ziyaret

Narlıdere Kaymakamı olarak göreve başlayan Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'a iade ziyaretinde bulundu.

18.08.2015 13:41  Güncelleme: 13:42

Samimi görüşme

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, kısa bir süre önce göreve başlayan Narlıdere'nin yeni kaymakamı Hayrettin Çiftçi'ye Narlıdere'ye hoş geldin demek ve yeni görevinde başarılar dilemek için Belediye meclis üyeleri ile birlikte bir ziyarette bulunmuştu. Kaymakam Çiftçi ise bu ziyaretin hemen ardından Başkan Batur'a bir iade ziyaretinde bulundu. Çiftçiyi Narlıdere Belediye binası girişinde karşılayan Başkan Batur ve yöneticiler, daha sonra Batur'un makamında yaklaşık bir saat süren samimi bir görüşme gerçekleştirdiler. Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi Türkiye'nin çeşitli yörelerinde görev yaptığını belirtirken, "Tüm görev yaptığım yerlerde o bölgelere ve halka hizmeti önemsedim. Narlıdere'de de halka hizmet temel anlayışım olacak" dedi. Narlıdere Kaymakamı Çiftçi, eğitim alanına ayrı bir önem vereceğini belirtirken, görevini belediye ve tüm kamu kurumlarla işbirliği ile yapmak istediğini kaydetti.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede süren kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Batur, Kaymakam Hayrettin Çiftçi'ye önümüzdeki günlerde Narlıdere'yi birlikte dolaşıp, yapılan çalışmalar hakkında brifing verme önerisinde bulundu. Kaymakam Hayrettin Çiftçi ile Belediye Başkanı Abdül Batur, önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelerek ilçedeki yatırımları ve çalışmaları inceleyecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakam Çiftçi'den Başkan Batur'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement