Kaymakam Öztürk, Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kaymakam Öztürk, Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, asker, polis ve hastanede tedavi gören vatandaşların bayramını kutladı.

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, asker, polis ve hastanede tedavi gören vatandaşların bayramını kutladı.

Kaymakam Öztürk, Hükümet Konağı'nda düzenlenen kutlama programında protokol üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Daha sonra beraberindekilerle Başkale Devlet Hastanesi'ne giden Öztürk, buradaki hasta, hasta yakınları ve hastane personelinin bayramını kutladı.

Öztürk, kutlama programı kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde düzenlenen bayramlaşmaya katıldı.

Bölgedeki askeri birlikleri de ziyaret ederek Mehmetçiğin bayramını kutlayan Öztürk, "Mehmetçik, memleketin en kritik döneminde ve en kritik noktasında görev yapıyor. Onlara minnettarız." dedi.

Kaynak: AA