Kaymakam Öztürk'ten, Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Öztürk'ten, Şehit Ailesine Ziyaret

Kaymakam Öztürk\'ten, Şehit Ailesine Ziyaret

Başkale Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen güvenlik korucusu Cemil Çoban'ın ailesini ziyaret etti.

20.03.2017 12:58

Başkale Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen güvenlik korucusu Cemil Çoban'ın ailesini ziyaret etti.

Öztürk, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tefik Abaşlıoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sami Karakelle, İlçe Emniyet Müdürü Adil Tekin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Gökhan Karaman ile şehit ailesinin evine gitti.

Şehidin çocuklarına hediyeler vererek aileyle bir süre sohbet eden Kaymakam Öztürk, şehit çocuklarının kendilerine emanet olduğunu belirtti.

"Bugün bu topraklarda rahatça yaşamamız şehitlerimizin sayesindedir." diyen Öztürk, şöyle devam etti:

"Bu cennet vatanda yaşamanın bedelini şehitlerimiz canlarıyla ödedi. Bizim de yegane vazifemiz şehitlerimizin emaneti olan ailelerine sahip çıkmaktır. Devletimiz her zaman tüm imkanlarıyla şehit ailelerinin yanındadır. Şehitlerimiz canlarını bizler için verdi. Şehitlerimizin çocukları ve eşleri bize emanet. Kapılarımız size her zaman sonuna kadar açıktır. İlçedeki diğer şehit ailelerini ve gazilerimizi de ziyaret edeceğiz."

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehidin ailesi ise vatanın birlik ve bütünlüğünün daim olması temennisinde bulunarak, Öztürk'e Atatürk'ün portresinin işlendiği halı hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Öztürk'ten, Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement