Kayseri'de Bebekler Arası Emekleme ve Yürüme Yarışması - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Bebekler Arası Emekleme ve Yürüme Yarışması

Kayseri\'de Bebekler Arası Emekleme ve Yürüme Yarışması

Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Kemal Tekden, bu yıl 2'ncisini düzenledikleri etkinlikte, hastanelerinde doğan bebeklerin yarıştığını belirterek, "Geleneksel yarışmamıza 200'e yakın bebek katıldı" dedi.

18.09.2013 17:54

Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, bu yıl 2'ncisini düzenledikleri etkinlikte, hastanelerinde doğan bebeklerin yarıştığını belirterek, "Geleneksel yarışmamıza 200'e yakın bebek katıldı" dedi. Hastane Başhekimi ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Selim Hasözler ise, 0-1 yaş arasındaki bebekler emekleme, 01-02 yaş arasındaki bebekler de yürüme yarışmasına renk kattı?? diye konuştu. Bebeklerin anne, baba ve yakınları zaman zaman özel olarak oluşturulan halı serili alana girince uyarıldı. Yarışmanın emekleme bölümünde Kayra Çalışkan birinci, Betül Ok ikinci, Rümeysa Avcı üçüncü oldu. Yürüme yarışmasında ise Güldane Bilir birinci, Necati Mert Ünal ikinci, Elif Gündoğdu üçüncülüğü elde etti.

Yarışma sonunda katılan tüm çocuklara hazır mama ile süt dağıldı. Dereceye giren bebeklere ise hastane yönetim kurulu başkanı Kemal Tekden tarafından birer çeyrek altın takıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Bebekler Arası Emekleme ve Yürüme Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement