Kayseri'de Fetö'nün Öğrenci Evlerine Polis Baskını - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayseri'de Fetö'nün Öğrenci Evlerine Polis Baskını

22.05.2019 11:40

Kayseri'de FETÖ'nün öğrenci evlerine polis baskınıKayseri'de polis ekipleri, FETÖPDY soruşturması kapsamında firari olarak aranan örgüt üyelerine yönelik operasyon düzenlendi.

Kayseri'de FETÖ'nün öğrenci evlerine polis baskını

Kayseri'de polis ekipleri, FETÖPDY soruşturması kapsamında firari olarak aranan örgüt üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün 'öğrenci evleri' adı altında yeni evler açtıkları ve firari kişilerin, öğrenci ya da aile görüntüsü vererek bu evlerde kaldıkları tespit edildi. Baskında 10 şüpheliden 9'u gözaltına alındı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖPDY soruşturması kapsamında, hakkında yasal işlem bulunmayan üst düzey örgüt mensupları tarafından hazırlanan evlerde, örgüte yeni eleman kazandırılmaya çalışıldığı, ayrıca kentte okuyan üniversite öğrencileriyle firari olarak aranan örgüt mensuplarının da kaldığı belirlendi.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından belirlenen adreslere bu sabah baskın düzenlendi. Baskında 10 şüpheliden 9'u gözaltına alınırken 1 şüphelinin firari olduğu ve yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü kaydedildi. Gözaltındaki şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera Yasin DALKILIÇKAYSERİ, (DHA) -

===================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Fetö'nün Öğrenci Evlerine Polis Baskını - Son Dakika


Advertisement