Kayseri'de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 17 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 17 Gözaltı

KAYSERİ'de jandarmanın uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik 24 ayrı adrese eş zamanlı yaptığı operasyonda, uyuşturucu ve silah ele geçirilirken, 17 kişi gözaltına alındı.

01.03.2018 12:17

KAYSERİ'de jandarmanın uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik 24 ayrı adrese eş zamanlı yaptığı operasyonda, uyuşturucu ve silah ele geçirilirken, 17 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma ve Develi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak operasyonunda Develi Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile Develi'de 19, Yeşilhisar'da 1, Kayseri merkezinde 3 ve Niğde'de 1 olmak üzere toplam 24 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda  C.A., M.A., S.K., K.K., O.K.T., H.O., E.Ö., H.E. ve C.Ö.'ye ait evlerde 860 gram kubar esrar, 20 gram toz esrar, 5 gram metamfetamin, 1 ruhsatsız tabanca, 7 adet 7.65 mm mermi, 2 ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 9 kurusıkı fişek, 4 bıçak, 5 uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 17 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement