Kayseri'de bir iş yerinde çok sayıda tarihi eser ele geçirilmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada, iş yerinde çok sayıda tarihi eser ele geçirildiği iddiasıyla gözaltına alınan F.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, mahkemece adli kontrol şartıyla salıverildi.
Önceki gün düzenlenen operasyonda, F.A'nın kent merkezindeki iş yerinde çeşitli dönemlere ait 85 sikke, 5 haç, 4 yüzük, 5 ok ucu, 22 hayvan figürü ve değişik ebatlarda objeler olmak üzere 165 parça tarihi eser ele geçirilmişti.
Son Dakika › Güncel › Kayseri'deki Tarihi Eser Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.