Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler

Kayseri\'deki Terör Saldırısına Tepkiler

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kayseri'de yaşanan terör saldırısını kınadı.

18.12.2016 15:25

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kayseri'de yaşanan terör saldırısını kınadı.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, mesajında, Kayseri'de meydana gelen ve 14 askerin şehit olduğu terör saldırısını kınadığını belirtti.

Teröristlerin bu ülkede asla emellerini ulaşamayacaklarını aktaran Kaplan, şunları kaydetti:

"Kayseri'de 1. Komando Tugay Komutanlığından çarşı iznine çıkan askerlerimizi hedef alan ve haince düzenlemiş olan terör saldırısını lanetle kınıyoruz. Unutulmamalıdır ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da buna benzer kalleşçe düzenlenmiş saldırılar bizleri birlikte yaşama kararlılığımızdan, vatanın bölünmez bütünlüğünden geri döndürmeyecektir. Milletimiz sabır ve kararlılıkla teröre karşı dayanışma ruhu göstererek, hain saldırıların amacına ulaşmasına izin vermeyecektir. Bu hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Şehadete ulaşan askerlerimizin aileleri başta olmak üzere tüm milletimizin başı sağ olsun."

Belediye Başkanı Akın ise mesajında, kalleşçe yapılan bu saldırıyı şiddetle kınadığını belirtti.

Haince yapılan saldırıda tüm ülkenin yüreğine ateş düştüğünü vurgulayan Akın, şöyle devam etti:

"Vatan hainleri, alçaklar, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozma emellerine ulaşamayacaklardır. İnsanlıktan çıkmış bu teröristler ve terörü besleyip büyütenler elbet belalarını bulacaktır. Şehit düşen kahraman evlatlarımıza rahmet, yaralı asker kardeşlerimize acil şifalar, tüm ülkemize başsağlığı diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement