Kayseri Hülya'yı Öldüren 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Hülya'yı Öldüren 3 Kişi Tutuklandı

Kayseri Hülya\'yı Öldüren 3 Kişi Tutuklandı

Hülya'yı öldüren 3 kişi tutuklandıKADIN CİNAYETİ 6 AY SONRA AYDINLATILDIKayseri'nin Özvatan ilçesinde geçtiğimiz Kasım ayında silahla başından vurularak öldürülen ve cesedi bir çukura atılan 2 çocuk annesi Hülya Irmakçı'nın cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan 4 kişiden biri kadın 3'ü tutuklandı.

20.05.2016 19:16

Hülya'yı öldüren 3 kişi tutuklandı

KADIN CİNAYETİ 6 AY SONRA AYDINLATILDI

Kayseri'nin Özvatan ilçesinde geçtiğimiz Kasım ayında silahla başından vurularak öldürülen ve cesedi bir çukura atılan 2 çocuk annesi Hülya Irmakçı'nın cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan 4 kişiden biri kadın 3'ü tutuklandı.

Özvatan İlçesi Kermelik Mahallesinde bir çukurda çürümüş cesedi bulunan, tabancayla yakın mesafeden vurularak öldürülen evli ve 2 çocuk annesi Hülya Irmakçı cinayeti, jandarma ve polis birlikte aydınlattı. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile Jandarma ekiplerinin birlikte yürüttüğü çalışmalar sonucu 6 ay önceki cinayet olayının şüphelileri olduğu belirlenen erkek S.D., M.A, H.K. ve kadın S.Ç yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılardan H.K. adli kontrol şartıyla çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken, S.D., M.A. ve S.Ç. tutuklandı. Zanlıların içkili alemde yaptıkları tartışma sonucu S.D. ve M.A'nın genç kadını kıskançlık yüzünden tabancayla öldürdükleri ve cinayete karışan S.Ç'nin ise olayda yardım ve yataklık yaptığı, cinayeti gizlediği iddia edildi. Hülya Irmakçı'nın öldürülmesi olayında kullanılan silahın mermi çekirdeklerinin jandarma, tabancanın ise polis tarafından bulunması üzerine cinayetle ilgili deliller tamamlanarak Cumhuriyet Savcılığına teslim edildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Cinayet, Kayseri'nin Özvatan İlçesi Kemrelik Mahallesi Hamam mevkisinde 28 Kasım'da 2015'te meydana geldi. İki vatandaş, arazide bulunan bir çukurda kadın cesedi gördü. Durum jandarmaya bildirildi. Gelen jandarma ekibinin yaptığı incelemede, çürümeye başlamış cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Olay yeri inceleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cesetle ilgili kimlik tespit çalışması başlatan jandarma, kayıp ihbarında bulunan ailelerle iletişime geçti. Olayla ilgili polisten de destek alan jandarma, kayıp ihbarında bulunan aileleri teşhis için morga götürdü. Çürüyen ve tanınmaz halde olan cesedin kimliği 3 gün sonra teşhis edildi. Evli 2 çocuk annesi Hülya Irmak'a ait olduğu belirlenen cesedi, yakınları kolundaki gül dövmesinden tanıdı. Öldürülen kadının çocuklarının da babası Hasan Güntek'in yanında kaldıkları belirlendi.

AYRI YAŞADIĞI EŞİ ÜZÜNTÜSÜNÜ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞTI

Hülya Irmak'ın yapılan otopsisinde ise, başına bitişik atışla sıkılan tek kurşunla öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kadının öldürülmesinin ardından, ayrı yaşadığı eşi Fırat Irmak da sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi. Fırat Irmak facebook hesabından yaptığı paylaşımında, "Çocuklarımın annesi Hülya Irmak hakkın rahmetine kavuşmuştur. Çok üzgünüm gerçekten. Kimse neden niçin diye sormasın. Çok üzgünüm konuşacak halim yok. Canımdan can koptu" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Hülya'yı Öldüren 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement