Kayseri Terlikli Şortlu Zehir Tacirleri Adliyeye Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Kayseri Terlikli Şortlu Zehir Tacirleri Adliyeye Gönderildi

Terlikli şortlu zehir tacirleri adliyeye gönderildiKAYSERİ Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu kullanıcı ve satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı iddia edilen 4 kişiyi gözlatına aldı.

10.08.2017 17:17

Terlikli şortlu zehir tacirleri adliyeye gönderildi

KAYSERİ Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu kullanıcı ve satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı iddia edilen 4 kişiyi gözlatına aldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Müdürlüğü polislerinin il genelinde uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik yaptığı soruşturma kapsamında 10 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 6'sına uyuşturucu kullanmaktan cezai işlem yapıldı. Uyuşturucu sattığı belirlenen S.E (29), M.V.Ö(28), K.Ç(50) ve S.K(27) sorgularının tamamlanmasının ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliğine getirildi. Şort ve terlik ile sağlık kontrolüne gelen zehir tacirleri, buradaki işlemlerinin ardından Adliye'ye gönderildi.

Kayseri Terlikli Şortlu Zehir Tacirleri Adliyeye Gönderildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Terlikli Şortlu Zehir Tacirleri Adliyeye Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement