Kazada Hayatını Kaybeden 10 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Hayatını Kaybeden 10 Kişi Toprağa Verildi

Kazada Hayatını Kaybeden 10 Kişi Toprağa Verildi

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 10 kişi toprağa verildi.

30.05.2013 14:30

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 10 kişi toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Medine Turan, Fatma Süt, Yıldız Özelçi, Remziye Acar, Zahide Atik, Remziye Yılmaz, Zeynep Ünsal, Selime Uluer, Yusuf Yılmaz ve Songül Yılmaz kılınan cenaze namazının ardından Adıyaman Belediyesi Yeni Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 26 yaşında hayatını kaybeden ve 1 ay sonra evlenecek olan Songül Yılmaz'ın tabutuna beyaz gelinlik örtüldü. Cenaze yakınları tabutlara sarılarak ağıtlar yaktı.

Belediye Mezarlığı önünde sıralı olarak dizilen tabutlar, Müftü Mehmet Ali Öztürkçü'nün yaptığı konuşmanın ardından, imamlar tarafından tek tek kıldırıldı.

Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazına Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan, kazada yaralanan Sabiha Çurum, Rahime Yazan, Meral Acar, Ayhan Babacan, Müjgan Çurum, Kazım Çurum, Halime Kaya, Rahime Çurum, Rahime Şahin, Aziz Şahin, Tuğba Çurum, Gülcan Yücel, Remziye Avcı ve Türkan Şahin'in tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

(AHM)

30.05.2013 14: 19: 45

TSI

NNNN - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Hayatını Kaybeden 10 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement