Kazada Ölen Anne ve 3 Çocuğunun Cenazeleri, Yakınlarına Teslim Edildi (Yeniden) - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Anne ve 3 Çocuğunun Cenazeleri, Yakınlarına Teslim Edildi (Yeniden)

Kazada Ölen Anne ve 3 Çocuğunun Cenazeleri, Yakınlarına Teslim Edildi (Yeniden)

Sayın Yazıişleri müdürlerine; 'KAHRAMANMARAŞ'TA DEVRİLEN OTOMOBİLDE 3 ÖLÜ, 6 YARALI' başlıklı haberimizi, ölü sayısının artması nedeniyle ve fotoğraflarla birlikte yeniden veriyoruz.

16.04.2014 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sayın Yazıişleri müdürlerine;

'KAHRAMANMARAŞ'TA DEVRİLEN OTOMOBİLDE 3 ÖLÜ, 6 YARALI' başlıklı haberimizi, ölü sayısının artması nedeniyle ve fotoğraflarla birlikte yeniden veriyoruz.

-----------

YENİDEN

KAHRAMANMARAŞ'ta yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilin tarlaya devrilmesi sonucu yaşamını yitiren anne ve 3 çocuğunun cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

Gece saat 01.00 sıralarında Pazarcık İlçesi'nden dönen Cuma Kazan yönetimindeki 46 PH 308 plakalı otomobil, Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolunun 20'nci kilometresinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Kazada, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Cuma Kazan (32) ile yanında bulunan annesi Fatma Kazan (57) ve kız kardeşi Asiye Kazan (21) olay yerinde, diğer kız kardeşi Ayşe Çiriş (30) ise tedavi için götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kazada, araçta bulunan Yakup Kazan (58), Merve Kazan (19), Hidayet Çiriş (7), Bebahattin Sert (4) ve Yusuf Çiriş (1) de yaralandı.

Kazada ölen anne ile 3 çocuğunun cenazeleri, otopsinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Ailenin yaşadığı Çamlık Mahallesi'nin muhtarı Mehmet Koca, kazanın yağış nedeniyle meydana geldiğini belirterek, "Benim kazadan saat 03.00'de haberim oldu. Ben hemen hastaneye geldim, 3'ü vefat etmişti. Bir diğeri de sabaha karşı vefat etti. Kaza aşırı yağış nedeniyle meydana gelmiş. Pazarcık'tan akraba ziyaretinden dönüyorlarmış, üzgünüz" dedi.

Anne ve 3 çocuğunun cenazelerinin, ikindi vakti Çakmakçı Sait Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi. - Haberimizi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Anne ve 3 Çocuğunun Cenazeleri, Yakınlarına Teslim Edildi (Yeniden) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement