Kenan Evren'in Lüks Villası 8 Yıldır Satılamıyor - Son Dakika
Güncel

Kenan Evren'in Lüks Villası 8 Yıldır Satılamıyor

Kenan Evren\'in Lüks Villası 8 Yıldır Satılamıyor

Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kenan Evren'in satışa çıkarılan 6 odalı lüks villasına 8 yıldır alıcı çıkmıyor.

19.05.2015 10:05  Güncelleme: 10:59

Türkiye, işkenceleri ve idamları miras bırakan Genelkurmay eski Başkanı ve 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'i ölümünün ardından da konuşmaya devam ediyor. Evren'in 1986'da Marmaris'in Armutalan beldesinde satın aldığı 1 dönüm araziye inşa ettiği 6 odalı lüks villasına 8 yıldır alıcı çıkmıyor.

PROJESİNİ KENDİ ÇİZDİ

Evren, villanın projesini kendi çizip inşaatı bizzat yönetti. 3 katlı, 6 odalı ve 2 salonlu villasının maliyetini gizledi. Koç Ailesi, Aydın Doğan, Halis Toprak, Dinç Bilgin, Cavit Çağlar gibi isimler ise her daim Evren'in evini ziyaret etti. Hande Ataizi bile tablosunu yaptırmak için Evren'in kapısını çalanlardandı.

FİYATI İNDİRİLDİ AMA...

Evren, rahatsızlığını gerekçe göstererek Marmaris'ten Bodrum'a taşındı. 1992'den 2007'ye kadar yaşadığı villasını ise 1 milyon Euro'ya satışa çıkardı. Ancak tablosuna milyon liralar veren dostları bile evi almaya yanaşmadı. Bu nedenle evin fiyatı 800 bin Euro'ya kadar indirildi. Buna rağmen 8 yıldır satılmak istenen villaya tek bir alıcı bile çıkmadı. Çevre sakinleri ise çürümeye yüz tutan villa için "Geçmişte Evren'i alkışlayıp, kapısında yatıp kalkanlar şimdi nerede?" diye sordu.

KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ!

Darbeci Kenan Evren, Marmaris'teki lük villasında, önemli isimleri ağırlamıştı. Bu isimler arasında merhum Turgut Özal ve Rauf Denktaş da vardı. Evren, Afyon mermeri ve çinilerle dekore ettiği evinin maliyeti hakkında bilgi vermekten kaçınmıştı.

VİLLA'DA YOK YOK!

Evren'in 3 katlı evi, 6 oda ve 2 salondan oluşuyor. Her odasında ayrı banyo bulunuyor. Arkası kızılçam ormanı, önü Marmaris Körfezi manzarasıyla süslü villanın bahçesinde ise yüzme havuzu, limon, portakal ve avokado ağaçları yer alıyor. Koridorları ünlü Afyon mermeriyle döşeli, duvarları ise Kütahya çinisiyle süslenmiş olan villa, ihtişamıyla büyülüyor. Ancak evin mazisi alıcıları caydırıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kenan Evren'in Lüks Villası 8 Yıldır Satılamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • gercek: Adamın bi tane villası var altı üstü. 7 tane gemiciği yok. yandaş haber yapıp durma. 25 11 Yanıtla
  • ESOES: Haberci mi yoksa emlakçımısınız belli değil 32 1 Yanıtla
  • SERKAN YILMAZ.: ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN.. NEDE GÜZEL CEVAP VERMİŞTİ BUGÜN OLSA YİNE DARBE YAPARIM DİYE...AMA NANKÖR MİLLET HERGÜN 30 KİŞİ CAN VERİYORDU UNUTTULAR.... 13 16 Yanıtla
  • mucahit: Onun lanetli evini kimse almaz o evde kac kisinin hakkı var haram olan bi yeri kimse almaz cunku kimseye hayir getirmez 9 17 Yanıtla
  • ETME BULMA DÜNYASI: ŞİMDİKİ AKP HÜKÜMETİ DEYİLDE BAŞIMIZDA SOLCU BİR HÜKÜMET OLSAYDI ŞİMDİ BU VİLLAYI ALMAK İÇİN İNSANLAR BİRBİRİNİ KIRARDI BUNA EMİNİM GÜNÜMÜZDE/ RTE AKP/ PLAKALI ARACLAR MİYONLARA EL DEGISTIRIYOR ZAMAN GELECEK O PLAKALI ARACI OLANLAR SOKAGA ÇIKAMAYACAKLAR 21 3 Yanıtla
  • TATAR: ya bu çakalın faslını ederek milete eziyetmi çektirmektir maksadınız artık bu lanet suratı görmek istemıyoruz 11 9 Yanıtla
  • iş aş haydarbaş: mubarekti allah dostu kenan evren. 7 11 Yanıtla
  • zaza: sakın almayın içinde lânetli ruhlar var 11 5 Yanıtla
  • Passat B6: Ne oldu evren efendi. Bi şey götürebildinmi dünyalıktan. 8 8 Yanıtla
  • ****: Evren.. Ateş seni çağırıyor 4 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement